Dobrota pre lenivých

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

2 krajce chleba
2 plátky slaniny
4 kolieska suchej salámy
1 feferónka alebo baranie rohy 1 ks
horčica


Príprava

1. Slaninu, salámu, baranie rohy alebo feferóny pokrájame na malé obdĺžniky a všetko to dáme na pekáč. Necháme upiecť.

2. Kým sa to pečie jeden krajec chleba natrieme horčicou. Keď sa nám zmes na pekáči dopečie, navrstvíme ho na horčicou natretý chlieb a zakryjeme druhým krajcom chleba.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kapusta s mäsom a la Iva
Čínska polievka
Slimákiy s višňovo-mascarponovou plnkou
Hliva na horčici
Domáca mäsová paštéta
Babičkina jablková štrúdla
Toskánska zeleninová polievka
Rýchly jablkový koláč
Labanská pečienka
Pórová polievka s mäsovými knedlíčkami