Cibuľový zemiakový šalát

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

500 g zemiakov uvarených v šupke
2 stredné cibule
1 PL octu
1 PL cukru
1 KL soli
5 PL oleja


Príprava

Cibuľu očistíme, nakrájame na kolieska. Cukor, olej, ocot a soľ pomiešame a pridáme k cibuli. Uvarené a vychladené zemiaky očistíme, pokrájame na kolieska. Pridáme cibuľový nálev a opatrne pomiešame. Podľa chutí dochutíme soľou a octom. Šalát je vhodnou prílohou k vyprážanej rybe.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Zapekané špagety s kuracím mäsom
Zemiakové pirohy plnené údeným kuracím mäsom
Polovecká polievka
Polovecká polievka
Tekvicový krém
Bylinkové minibagety
Škoricovo-jablkové osie hniezda
Cestovinový nákyp so syrovou omáčkou
Šalát z Olomouckých syrečkov
Plnené hrianky