Domov
Najobľúbenejšie recepty
Vianočné jedlá
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Polievka ragú z hydinových drobkov
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
90 minút
tento recept pridal(a)
bazalka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
|
ohodnoť!
Prísady
1 kuracie alebo slepačie drobky (krídla, chrbtová kosť, krk.....)
soľ
100 g koreňovej zeleniny
1 PL sušených húb
2 PL oleja
30 g múky
mleté čierne korenie
Kúsok citrónovej kôry
Štipka muškátového orieška
2 PL smotany
2 PL sterilizovaného hrášku
1 cibuľa
Príprava
1. Opláchnuté drobky varíme v osolenej vode, po polhodine pridáme očistenú koreňovú zeleninu.
2. Sušené huby namočíme do vlažnej vody. Po 20 minútach ich posekáme do polievky.
3. Uvarené mäso a zeleninu pokrájame na drobno a vložíme naspäť do polievky.
4. Na oleji speníme posekanú cibuľu, pridáme múku a opražíme do bledožlta. Zápražku rozriedime polievkou, krátko povaríme a prichutíme korením, strúhanou citrónovou kôrou, strúhaným muškátovým orieškom.
5. Nakoniec polievku zjemníme smotanou a prehrejeme v nej sterilizovaný hrášok.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Pikantná nátierka
Kukuričná polievka s chipsami
Šalát z Hermelínu
Šalát na letnú večeru
Špagety s kuracím mäsom
Stredomorský zemiakový šalát so žltým melónom
Banánový Bebe zákusok nepečený
Opekané čínske cestoviny s kuracím mäsom vo woku
Zemiaky zapečené s nivou
Pečený losos na pomarančoch
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
21.02.
Kokosovo-čokoládový pohárový krém Bounty
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2021 |
Handmade viečky
|
Sójové vonné sviečky