Podhradské kapsičky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

600 g teľacieho stehna
100 g hydinovej paštéty
100 g sterilizovaných šampiňónov
200 g sterilizovaného hrášku
olej na opekanie
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Mäso odblaníme, umyjeme, osušíme a pokrájame na 5 plátkov. Dôkladne ich naklapeme, osolíme, okoreníme a natrieme paštétou. Na každý plátok dáme za lyžicu nadrobno pokrájaných šampiňónov, mäso preložíme napoly a boky spojíme špáradlom.

2. Mäsové kapsičky opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji, podlejeme horúcou vodou a zakryté dusíme asi 15 minút. Potom pridáme scedený hrášok a dodusíme domäkka.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Jemná bábovka
Plnená dvojfarebná mäsová roláda
Kuracie prsia s medom
Šošovicový prívarok
Talianske zapekané špagety
Jahodový závin
Kôprová omáčka
Plnený baklažán s bravčovým mäsom
Pikantná bravčová sviečkovica
Karé s kuriatkami