Nátierka na hrianky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

cibuľa
kečup jemný
nastrúhaný eidam
3 vajcia
1 balenie svetlého toastového chleba
cesnak podľa chuti
slanina podľa chuti
štipka čierneho korenia
štipka soli


Príprava

1. Pomiešame nakrájanú cibuľu, kečup a nastrúhaný syr. Z vajec urobíme praženicu, ktorú pridáme do zmesi, ochutíme čiernym korením, osolíme a poriadne premiešame.

2. Opečieme hrianky na masle, alebo v toustovači, hodne potrieme cesnakom a potrieme zmesou. Nakoniec opražíme slaninu alebo šunku a poukladáme na povrch.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Pistáciovo-mandľové alebo makové rezy (jedno cesto dve chute)
Kávová torta
Fusilli s hovädzím mäsom a hubami
Jelení guláš
Holandské chlebíčky
Prasačie ušká z lístkového cesta
Vynikajúce lángoše - príprava cesta aj v pekárničke
Orechovo-makový jablkový koláč
Nátierka zo škvarkov
Jahodovo-čučoriedkové cheesecake