Maďarská nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

12 trojuholníkov syra
400 g mäkkej salámy
4 sterilizované uhorky
1 cibuľa
2 feferónky
2 PL octu
4 PL kečupu
1 PL ľehkej majonézy
čierne korenie
soľ


Príprava

Kečup, ocot, korenie a soľ privedieme do varu a necháme vychladnúť. Salámu, syr, feferónky, cibuľu a uhorky zomelieme na mäsovom mlynčeku. Vmiešame kečupovú zmes a majonézou. Dôkladne premiešame. Natierame na hrianky alebo pečivo, môžeme použíť na zdobenie jednohubiek. Nátierka nie je vhodná pre deti, nakoľko je dosť pikantná!!!




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Špagety a la Bolognese
Čokoládovo-višňový nákyp
Orechovo-makový jablkový koláč
Vyprážaný syr po taliansky
Kuriatko na víne
Jarná kalerábová polievka s mäsovými knedličkami
Škvarkové alebo syrové pagáče
Syrová omeleta so šunkou
Vajcová omáčka
Šalát s čínskou kapustou