3 kakaové tortové korpusy cca 2,5 cm hrubé
600 ml smotany na šľahanie
300 g bieleho jogurtu
200 ml uvarenej kávy
75 g cukru
1 balenie želatíny na tortu
Čerešňová marmeláda
1 balenie praliniek I love Milka
100 g mliečnej čokolády Milka
Príprava
1. 2 kakaové korpusy pokvapkáme 50 ml kávy. Tretí, ktorý pôjde naspodok, necháme suchý.
2. Vyšľaháme 600 ml smotany na šľahanie a ľahko vmiešame 300 g jogurtu.
3. Uvaríme želatínu so 150 ml kávy a 75 g cukru, k tomu pridáme smotanovo-jogurtový krém. Suchý tortový korpus natrieme týmto krémom, položíme na neho druhý, ktorý najprv natrieme čerešňovou marmeládou a potom krémom. Na záver položíme tretí korpus.
4. Zvyšným krémom tortu ozdobíme, Potom ju necháme aspoň 3 hodiny v chladničke. Potom tortu vyzdobíme pralinkami Milka v tvare srdiečok a nastrúhanou mliečnou čokoládou Milka.