Hermelínová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

2 Hermelíny
100 g mäkkej salámy
2 varená vajcia
1 cibuľa
2 sterilizované uhorky
1 malá tatárska omáčka
1 malá majonéza
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Syr, salámu, vajcia, cibuľu a uhorky pomelieme alebo najemno nakrájame.

2. Pridáme tatársku omáčku, majonézu a dobre premiešame. Necháme chvíľu v chladničke odležať.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Gazdovská polievka
Krémová brokolicová polievka
Praclíky s rumom
Cesnaková nátierka s tymiánom a brusnicami
Chrenová nátierka
Jahodovo-čučoriedkové cheesecake
Marinované hovädzie pečené na rýnsky spôsob
Losos s citrónovo-smotanovou omáčkou
Pečené karé so šampiňónmi a gorgonzolou
Bulharská nátierka