Hermelínová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

2 Hermelíny
100 g mäkkej salámy
2 varená vajcia
1 cibuľa
2 sterilizované uhorky
1 malá tatárska omáčka
1 malá majonéza
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Syr, salámu, vajcia, cibuľu a uhorky pomelieme alebo najemno nakrájame.

2. Pridáme tatársku omáčku, majonézu a dobre premiešame. Necháme chvíľu v chladničke odležať.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Plnka ako príloha k pečenej hydine
Hovädzí perkelt
Haruľa
Prekladané kuracie prsia
Pita chlieb
Zapekaný karfiol so zeleným hráškom
Ríbezľový džem
Hruškovo-karamelová obrátená torta
Ravioly so špenátovo-mäsovou plnkou
Plnený baklažán s bravčovým mäsom