Gazdovská polievka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

½ hlávkovej kapusty
1 malá cibuľa
1 PL paradajkového pretlaku
hŕstka sušených húb
1 PL masti
hŕstka cestovín
1 PL strúhaného syra


Príprava

1. Huby poumývame, namočíme do studenej vody a rozsekáme.

2. Na masti speníme cibuľu, pridáme umytý, pokrájaný a nesparený kel, podlejeme, podusíme, pridáme sekané huby, hrubšie rezance, povaríme a pridáme lyžicu pretlaku.

3. Nakoniec pridáme trochu sladkej papriky a strúhaný syr. Už nevaríme.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kuracie mäso na balzamikovom octe a víne
Pikantné syrové guľky
Štedrovečerná kapustnica mojej mamy
Kokosovo-čokoládový pohárový krém Bounty
Prekladané kuracie prsia
Slávnostná štrúdľa
Roláda s orechovou plnkou
Drobenkový koláč
Tirolský jablčník
Šťavnaté karé s mrkv​ovými variáciami