Gazdovská polievka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

½ hlávkovej kapusty
1 malá cibuľa
1 PL paradajkového pretlaku
hŕstka sušených húb
1 PL masti
hŕstka cestovín
1 PL strúhaného syra


Príprava

1. Huby poumývame, namočíme do studenej vody a rozsekáme.

2. Na masti speníme cibuľu, pridáme umytý, pokrájaný a nesparený kel, podlejeme, podusíme, pridáme sekané huby, hrubšie rezance, povaríme a pridáme lyžicu pretlaku.

3. Nakoniec pridáme trochu sladkej papriky a strúhaný syr. Už nevaríme.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Domáca mäsová paštéta
Studená špargľa s vajcovou omáčkou
Parížské kocky
Dobrota pre lenivých
Medové rezy zo štyroch plátov
Bábovka s čokoládou Margot
Nealkoholický ríbezľový nápoj
Hliva v alobale so slaninou
Syrové krokety
Medrech