Bryndzová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

125 g masla
250 g bryndze
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
100 g taveného syra napr. Karička
1 PL tatárskej omáčky


Príprava

1.Vymiešame maslo, syr a bryndzu.

2.Pridáme na drobno posekanú cibuľu, roztlačený cesnak a tatársku omáčku. Všetko dobre premiešame. Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Krémová špargľová polievka "extra"
Maslovo-syrové slané pečivo
Bravčové rezne s ananásom
Nepečené kokosové kocky s kakaom
Krémová cuketová polievka s pestom
Bravčová panenka s omáčkou z červeného korenia
Losos so švédskou omáčkou
Mexická čokoláda
Kokosová torta s bielou čokoládou
Viedenské rezy