Bryndzová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

125 g masla
250 g bryndze
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
100 g taveného syra napr. Karička
1 PL tatárskej omáčky


Príprava

1.Vymiešame maslo, syr a bryndzu.

2.Pridáme na drobno posekanú cibuľu, roztlačený cesnak a tatársku omáčku. Všetko dobre premiešame. Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Pikantný naložený hermelín
Slimákiy s višňovo-mascarponovou plnkou
Vyprážaný hermelín s brusnicami
Čalamáda
Pistáciovo-mandľové alebo makové rezy (jedno cesto dve chute)
Expres croissant
Pappa al pomodoro - Toskánska paradajková polievka
Horúca čokoláda s mliekom
Kapor v šampiňónovej omáčke
Nórska roláda