Plnka k pečenej hydine

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

1 lyžica oleja
1 cibuľa
srdce a pečeň z kuraťa
2 žemle
2 lyžice mlieka
2 vajcia
soľ
mleté čierne korenie
muškátový oriešok
1 PL petržlenovej vňate
strúhanka


Príprava

1. Na oleji speníme cibuľu, pridáme srdce a pečeň pokrájané na malé kúsky a udusíme.
2. Žemle sparíme horúcim mliekom, pridáme žĺtky, soľ, korenie, srdce, pečeň, strúhanku a premiešame. Primiešame tuhý sneh z bielkov. Plnku dáme na vymastený plech alebo do vymastenej formy napr. srnčí chrbát a upečieme. Podávame k pečenej alebo varenej hydine.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Mramorová bábovka
Koktail - Mint Julep
Višňovo-maková torta
Nátierka na hrianky
Čokoládové taštičky s malinovou omáčkou
Plzeňský guláš
Papriková sekaná
Nórsky mandľový slimák - Skilligsboller
Štefánska sekaná pečienka
Zelené rezance so šampiňónmi
PRIHLÁSENIE