Bravčová zmes so šampiňónmi

Čas prípravy Zložitosť Cena
  90 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

600g bravčovej krkovičky
2 väčšie cibule
3 lyžice sójovej omáčky
3 strúčiky cesnaku
2 lyžice horčice
1 lyžička sladkej papriky
300g šampiňónov
1 väčší pór
olej


Príprava

1. Z bravčového mäsa nakrájame rezančeky, zmiešame s na kocky nakrájanou cibuľou, sójovou omáčkou, horčicou, cesnakom a paprikou a necháme 30 minút odležať.

2. Na oleji opečieme plátky šampiňónov, pridáme mäso a restujeme vo vlastnej šťave do zmäknutia (ak treba, podlejeme trochou vody). Nakoniec prisypeme nakrájaný pór.

Podávame s ryžou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kuracie Gordon Blue
Pstruh na liptovský spôsob
Hovädzie na smotane s hubami
Talianske zapekané špagety
Jahodový džem - klasický
Hruška s čokoládovým krémom
Syrový šalát so šampiňónmi
Vyprážané Niva-guľky
Plnená roláda z mletého mäsa
Zaváranie paprík