Bábovka bez vajec a bez mlieka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

300 g polohrubej múky
150 g práškového cukru
100 g Hery
1 vanilkový cukor
1 prášok do pečiva
150 ml vlažnej vody
za hrsť hrozienok a posekaných orechov


Príprava

1. Zmiešame všetky sypké prísady vrátane hrozienok a orechov. Prilejeme vodu a vlažný roztopený tuk. Premiešame a nalejeme do dobre vymazanej a múkou vysypanej formy na bábovku.

2. Rúru vyhrejeme na 190°C, vložíme bábovku, po 15 minútach teplotu znížime na 150°C a dopekáme asi 25 minút.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Baklažánová nátierka
Plnená dvojfarebná mäsová roláda
Schwarzwaldský pohár
Nátierka z Nivy s orechmi
Kuracie prsia na karí
Chuťovky s tatárskym biftekem
Opité kura na plechovke
Celozrnné muffiny
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
Brokolicový šalát