Plnka ako príloha k pečenej hydine

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

6 rožkov
10 dkg kuracích pečienok
10 dkg sterilizovaných šampiňónov
1 vajce
1 menšia cibuľa
soľ, čierne korenie, vegeta, majoránka podľa chuti
sekaná petržlenová vňať


Príprava

1. Rožky namočíme v teplej vode, vyžmýkame. Kuracie pečienky nakrájame na malé kúsky, rozmixujeme a pridáme k rožkom.

2. Šampiňóny a cibuľu nadrobno pokrájame a pridáme tiež k rožkom. Primiešame vajce, koreniny a soľ.

3. Plnku dobre premiešame a rovnomerne rozložíme do vymastenej zapekacej misy. Upečieme do zlatohneda.

Plnku podávame ako prílohu k pečenej hydine.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Ríbezľové želé s rozmarínom
Jablkovo-karamelové nepečené rezy
Syrové guľky k vínu
Zelenina v syrovom cestíčku
Taštičky so slivkovým lekvárom
Syrové praclíky
Šalát s balkánskym syrom
Barcelonský závin
Jahodový závin
Škvarkové pagáčiky