Kuracie rezančeky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

500 g vykosteného kuracieho mäsa

Marináda:
2 PL oleja
1/2 ČL kari korenia
1/2 ČL worcestrovej omáčky
1 PL sójovej omáčky
1 ČL sladkej papriky
2 ČL grilovacieho korenia
2 vajcia
2 PL škrobovej múčky
3 strúčiky cesnaku
soľ
čierne korenie


Príprava

1. Mäso nakrájame na drobné rezančeky. Marinádu si pripravíme zmiešaním všetkých surovín a mäso do nej naložíme - najlepšie cez noc.

2. Na druhý deň mäso opražíme dozlata na oleji. Marináda na mäse vytvorí chutnú chrumkavú kôrku. Podávame s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Zemiakový šalát so slaninkou a uhorkou
Francúzka cibuľová polievka
Zuzkin šalát
Panenka s rumovou omáčkou s ružovým korením
Rotterdamské rezy
Hermelínová nátierka
Teplé chlebíčky so salámou
Šalát s čínskou kapustou
Šampiňonovo-šunkové kuracie prsia
Restované kuracie pečienky