Cestoviny s omáčkou z mletého mäsa
Čas prípravy |
Zložitosť |
Cena |
45 minút | ![](/images/ladle.gif) ![](/images/ladle.gif) ![](/images/ladle.gif) ![](/images/ladle2.gif) ![](/images/ladle2.gif) | ![](/images/coin.gif) ![](/images/coin.gif) ![](/images/coin.gif) ![](/images/coin2.gif) ![](/images/coin2.gif) |
tento recept pridal(a) if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
priemerné hodnotenie receptu
Prísady
200 g mletého mäsa
2 mrkvy
230 g šampiňónov z konzervy
1 ČL tymianu
3 PL masla
1 ČL oleja
2 póry
250 g kvalitných cestovín
400 g paradajok z konzervy, alebo čerstvé
soľ
mleté čierne korenie
Príprava
1. Ošúpenú mrkvu pokrájame na rezance. Mleté mäso opečieme na rozpustenom masle, dvoma vidličkami ho roztrháme nadrobno. Pridáme mrkvu a udusíme.
2. Zalejeme hubovým nálevom, ochutíme tymianom, osolíme a okoreníme. Prikryté dusíme.
3. Očistený pór nakrájame na kolieska, opláchneme vodou a necháme odkvapkať. S hubami pridáme k mäsu a 10 minút podusíme.
4. 2,5 l vody ochutíme 2 lyžicami soli a olejom, nasypeme cestoviny, po chvíľke ich uvoľníme odo dna, uvaríme, zlejeme a necháme odkvapkať.
5. Čerstvé alebo zavárané paradajky pokrájame, pridáme do omáčky, znova prevaríme, dochutíme a nalejeme na cestoviny.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Čokoládové mafinyŠvédska mandľová tortaKokosovo-čokoládový pohárový krém BountyPečená bravčová pečienka s jablkamiŠalát s rukolou a so sušenými paradajkamiArtičoky plnené pečeňovým krémomOrechovo-kávový zákusokPiškóty v lístkovom cesteKoktail - Fair LadyVyprážané tofu s bielym jogurtom