Vaječný punč s pivom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

3 vajcia
60 g cukru
4 fľaše svetlého piva (1,2 l)
150 ml vínneho brandy alebo ginu
1 ČL mletého muškátového kvetu
1 ČL mletého zázvoru


Príprava

1. Vajcia s cukrom a koreninami šľaháme, kým sa cukor nerozpustí.

2. Pivo zohrejeme tesne pod bod mrazu, prilejeme brandy alebo gin a necháme prehriať. Nalejeme k vaječnej pene a dobre premiešame. Získame 1,5, t.j. asi 9 pohárov.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kápiová nátierka
Carbonara – talianske cestoviny
Mozartova torta famózna
Broskyňové kocky
Kurča dusené na červenom víne
Španielska hnedá omáčka
Parížské kocky
Roláda z mletého mäsa s vajíčkom
Tvarohové nátierky
Wrap so špenátom