Provensálska nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g Lučiny
1 PL masla alebo Ramy
2 strúčiky cesnaku
cca 20 ks čiernych olív
soľ
oregáno podľa chuti


Príprava

Lučinu vymiešame s maslom, v prípade potreby zriedime trochou mlieka, pridáme prelisovaný cesnak, nasekané čierne olivy, okoreníme oreganom a osolíme.

Natierame na pečivo, najlepšie na čerstvú bagetu. Výborná je tiež na teplé, na olivovom oleji opečené plátky chleba či bagety.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Pikantné bravčové mäso
Bravčová zmes so šampiňónmi
Wild Dog
Hroznový koláč
Bábovka s čokoládou Margot
Broskyňové rezy s jogurtovým krémom
Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
Vynikajúce lángoše - príprava cesta aj v pekárničke
Vločky s prosom
Skaramelizované kuracie prsia