Maliny s ríbezľovým nektárom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 PL čerstvých alebo mrazených malín
1/8 litra ríbezľového nektáru
chladený sekt


Príprava

1 lyžicu malín dáme do väčšieho pohára. Zalejeme 1/8 litra ríbezľového nektáru, dolejeme chladeným sektom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Taliansky závin
Ragú z bravčového mäsa
Mleté mäso na kyslej kapuste
Kuracina s tatárskou omáčkou
Domáca mäsová paštéta
Ryba po provensálsky
Jablkové rezy s tvarohom
Gaštanová torta bez múky
Biskupský chlebík II.
Hliva na ihle