Maliny s ríbezľovým nektárom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 PL čerstvých alebo mrazených malín
1/8 litra ríbezľového nektáru
chladený sekt


Príprava

1 lyžicu malín dáme do väčšieho pohára. Zalejeme 1/8 litra ríbezľového nektáru, dolejeme chladeným sektom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Pstruh na bylinkách v hlive ustricovitej
Kura v syrovom cestíčku
Hamburské stehno
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
Rajčiaková omáčka
Rigoletto rezy
Baklažánová nátierka
Lyonské bravčové rezne
Makové rezy s jablkami
Chutné kuracie prsia