Kapustová "baba"
Čas prípravy |
Zložitosť |
Cena |
60 minút | ![](/images/ladle.gif) ![](/images/ladle.gif) ![](/images/ladle2.gif) ![](/images/ladle2.gif) ![](/images/ladle2.gif) | ![](/images/coin.gif) ![](/images/coin.gif) ![](/images/coin2.gif) ![](/images/coin2.gif) ![](/images/coin2.gif) |
tento recept pridal(a) if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
priemerné hodnotenie receptu
Prísady
250 g hlávkovej kapusty
200 g mäkkej salámy
2 vajcia
1-2 žemle
1,5 dl mlieka
1 menšia cibuľa
soľ
cesnak
majoránka
mleté čierne korenie
zázvor
nové korenie
1 lyžička masti (oleja)
strúhanka
Príprava
1. Kapustu očistíme, nakrájame na tenké rezance a sparíme vriacou vodou.
2. Necháme odkvapkať, nasypeme do misy, pridáme najemno pokrájanú salámu, vyžmýkané žemle namočené v mlieku, vajcia, nadrobno pokrájanú cibuľu, soľ, cesnak a ostatné koreniny a dobre premiešame.
3. Zapekaciu misu vytrieme masťou, vysypeme strúhankou, rozložíme pripravenú zmes a do chrumkava zapečieme v rúre.
Podávame so zemiakmi, alebo len tak samotné.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Škvarkové pagáčikyParadajkovo-tuniakový šalátBazový sirup karamelovýStroganov z mletého mäsaViedenská roštenkaGaštanová penaLemon bars - Americké citrónové rezyChuťovky s tatárskym biftekemZemiaková polievka s paprikouJahodová torta \"Stracciatella\"