Vajíčková lahôdková nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

6 vajec uvarených natvrdo
6 koliesok tvarôžkov
150 g margarínu
1 cibuľka s vňaťou
2 PL plnotučnej horčice
4 paradajky
žerucha, pažitka alebo zelená petržlenová vňať


Príprava

Tvarôžky pomelieme s vajcamii a vyšľaháme s margarínom, cibuľkou a horčicou. Upravíme do ľubovolného tvaru a ozdobíme osminkami paradajok a zelenou vňaťou.
Natierame na plátky tmavého pečiva, zapíjame studeným mliekom alebo pivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Rybacie plátky na balkánsky spôsob
Plnená dvojfarebná mäsová roláda
Francúzska cibuľačka s údeným mäsom
Orechová roláda s karamelovým krémom
Šalát s rukolou a so sušenými paradajkami
Zamatová roláda
Španielska hnedá omáčka
Džem z jahôd a ríbezľovej šťavy
Krémová cuketová polievka s pestom
Jemne pálivá domáca klobása