Jemne pálivá domáca klobása

Čas prípravy Zložitosť Cena
  90 minút
tento recept pridal(a) tomi1
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

10 kg mletého mastného bravčového mäsa
12 dkg mletej sladkej červenej papriky
7 dkg pálivej červenej papriky
20 dkg soli
3 dkg mletého korenia
10 dkg pretlačeného cesnaku
2 dkg celej rasce


Príprava

1. Všetky ingrediencie dôkladne pomiešame. Najlepšie je zmes rukou miesiť ako cesto, min. 10 minút.
2. Zmes naplníme do pripraveného čreva, vytvoríme pre nás vhodné dĺzky.
3. Hotové klobásy údime 2-4 dni v chladnom dyme, potom sušíme niekoľko týždňov




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Mexické zemiaky s fazuľou
Rezy Nesquik​ bez pečenia
Jahodová maškrta
Koktail - Zombie
Syrové praclíky
Lahôdková káva
Netradičné kokosky
Kapusta s mäsom a la Iva
Plnené šampiňóny
Kuracie prsia na karí
PRIHLÁSENIE