Nátierka z filé a la homár

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

rybie filé
soľ
biely jogurt
citrón
cukor
worchestrová omáčka


Príprava

Filé uvaríme v osolenej vode, po vychladnutí roztlačíme vidličkou, zmiešame s majonézou a bielym jogurtom, dochutíme citrónom, štipkou cukru a kvapkou worchestrovej omáčky.
Podávame s čerstvým pečivom alebo s hriankami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Celozrnné špagety s artičokami a sušenými paradajkami
Kačica na pomarančoch
Plnený hermelín (2 verzie)
Kubánsky rez
Pikantný šalát so šampiňónom
Kapor v šampiňónovej omáčke
Toastová bomba
Včelie bodnutie
Domáca tuniaková empanada
Ryba po grécky