Jemné kuracie prsia do chrumkava

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) mirinka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

1PL hladkej múky
2 lyžičky sladkej papriky
1 lyžička mletej rasce
1 lyžička majoránky
2 lyžičky vegety
mleté čierne korenie
pol lyžičky oregana


Príprava

1. Naklepeme kuracie prsia, ale nie veľmi, pretože lepšie sú silnejšie plátky.
2. Do misky si pripravíme zmes korenia s múkou.
3. Prsia obalíme v zmesi korenia.
4. Na panvici rozpálime olej, poukladáme prsia, opečieme z oboch strán a necháme trošku prichytiť.
5. Keď máme všetky plátky pečené, podlejeme ich vodou a môžme aj chvíľku podusiť.
6. Hotové mäso vyberieme, do výpeku pridáme vodu a zbytok zmesi, popražíme a máme šťavu na ryžu alebo zemiakovú kašu.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

B​alk​á​nsky syr pe​č​en​ý v alobale
Polievka Minestrone (talianska špecialita)
Jahodová torta \"Stracciatella\"
Jablkovo-karamelové nepečené rezy
Čínsky šalát z hlávkovej kapusty
Ryba po balkánsky
Americká kokosová bábovka s rumom a rumovou polevou
Rebel
Krabia nátierka
Čučoriedkovo-čokoládové muffiny