Broskyňová plnka
1 liter vody
10 PL cukru
1/2 kg broskýň
2 vanilkového pudingy
krém
250 ml smotany na šľahanie
200 ml kyslej smotany
4 PL cukru
1 vrecúško vanilkového cukru
20 g želatíny
Bebe keksy
1. Z lirtra vody si trochu odoberieme na rozrobenie pudingu. Ostatnú vodu dáme variť s cukrom.
2. Broskyne nakrájame na malé kocky a pridáme k vriacej vode. Rozvaríme ich, potom pridáme rozmiešaný puding a uvaríme kašu.
3. Šľahačku vyšľaháme v miske a pred došľahaním pridáme kyslú smotanu a cukor. Pridáme napučanú a zohriatu želatínu, premiešame.
4. Menší pekáč, alebo misu vyložíme keksíkmi a na keksíky nalejeme ešte teplú broskyňovú zmes. Na broskyňovú vrstvu opäť poukladáme sušienky, necháme vychladnúť. Potom navrstvíme smotanovú plnku. Vrch posypeme kakaom.
Koláčik sa dá pripraviť aj z iného ovocia, napr. z jabĺk.