2 hrnčeky polohrubej múky
1 a1/2 hrnčeka cukru
1 kypriaci prášok
1 a 1/2 PL kakaa
4 vajcia
1 hrnček vlažnej vody
1 hrnček oleja
kolieska ananásu a mandarinky
1 vanilkový cukor
1 bal. nápoja v prášku Tang
2 vanilkové pudingy
750 g tvarohu
6 PL práškového cukru
4 PL rumu
1. Múku, cukor, kypriaci prášok, kakao, olej, vajcia a vodu zmiešame, vylejeme na vymazaný a vysypaný plech a upečieme.
2. Na náplň budeme potrebovať 750 g tvarohu, ktorý vymiešame so šiestimi PL práškového cukru a 4 PL rumu. Hotový krém rozotrieme na upečený korpus.
3. Na polevu zlejeme šťavu z kompótu, odmeriame presne 1/2 litra - ak je málo, dolejeme vodou, nasypeme Tang, privedieme k varu a nasypeme 2 vanilkové pudingy a 1 vanilkový cukor. Uvaríme puding, ktorý trochu vychladíme a nalejeme na koláč. Necháme vychladnúť.