500 g kuracích pŕs
3 PL oleja
5 PL sójovej omáčky
soľ
čierne korenie
korenie gyros
pol hlávky čínskej kapusty
paradajky
cibuľa
kyslá smotana ochutená soľou čiernym korením a bylinkami prípadne tatárska omáčka
1. Umyté a osušené mäso nakrájame na kocky, premiešame s olejom, omáčkou a korením a necháme do druhého dňa v chladničke.
2. Na rozpálenej suchej panvici upečieme tortilly (základné cesto na tortilly najdete v sekcii cestoviny).
3. Na druhý deň mäso upečieme na panvici, podlejeme troškou vody a dusíme do zmäknutia.
4. Na tortillu dáme kôpku mäsa, trochu zeleniny, smotany a ľubovolným spôsobem zabalíme.
Tortilly môžeme plnit aj iným mäsom inak upraveným, inou zeleninou a iným dresinkom, fantázii sa medze nekladú.