400g teľacieho mäsa z pliecka
400g sterilizovaných kukuričných zŕn
0,2 l bieleho jogurtu
1 menšia cibuľa
2 strúčiky cesnaku
rastlinný olej
mäsový vývar (alebo bujón)
mleté čierne korenie
soľ
1. Očistené a umyté teľacie mäso pokrájame na rezance. Očistenú cibuľu posekanú nadrobno speníme na rozohriatom rastlinnom oleji, pridáme rozotretý cesnak a kúsky mäsa. Za stáleho miešania prudko opražíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, podlejeme mäsovým vývarom a udusíme domäkka.
2. Nakoniec vmiešame sterilizované kukuričné zrná a všetko premiešame s bielym jogurtom.
3. Hotové jedlo môžeme podľa vlastnej chuti posypať nadrobno posekanou zeleno petržlenovou vňaťou alebo nadrobno posekanou čerstvou pažítkou.
Podávame s ryžou.