Ruské vajce

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) zuzka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

(3 väčšie alebo 6 menších porcií)
500 g parížskeho šalátu
3 vajcia uvarené natvrdo
saláma podľa chuti
sterilizovaná kukurica a hrášok
5-6 lyžíc majonézy
3 lyžice pochúťkovej smotany
sterilizovaná kápia na ozdobu


Príprava

1. Parížsky šalát rovnomerne rozdelíme do misiek, na šalát položíme polky uvarených vajíčok.

2. Majonézu vymiešame s pochúťkovou smotanou, hmotou zalejeme vajíčka a šalát. Ozdobíme salámou, kukuricou, hráškom a sterilizovanou kápiou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
Pravé ruské pirožky
Lahôdková nátierka
Teplé chlebíčky so salámou
Plnená dvojfarebná mäsová roláda
Opité kura na plechovke
Cesnaková nátierka z tvrdých syrov
Zemiaky so zeleninou a mäsom pečené v alobale
Pohánkové rizoto so šampiňónmi a balkánskym syrom
Zapekané cestoviny
PRIHLÁSENIE
Meno
Heslo