Pikantná kuracia pečeň

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

500-600 g kuracej pečene
1 väčšia cibuľa
olej
trochu bieleho vína
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
vegeta
hrášok (mrazený)
kukurica (mrazená)


Príprava

1. Na oleji zapeníme cibuľu, pridáme hrášok a kukuricu.

2. Medzitým odblaníme pečienky, pokrájame ich na menšie kúsky a umyejeme. Pridáme mletú červenú papriku a korenie. Pečienky za občasného podlievania bielym vínom restujeme. Ochutíme vegetou.

Podávame so slovenskou ryžou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kuracie prsia plnené so šušenými paradajkami a balkánskym syrom
Roštenky z daniela na švédsky spôsob
Špagety s kuracím mäsom
Bravčové stehno na belehradský spôsob
Čokoládové taštičky s malinovou omáčkou
Čertova nátierka
​Jablkovo-banánový svieži koláč
Chrumkavá sviečkovica
Torta Piña Colada
Šalát na letnú večeru