Pečený Hermelín s tymiánom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) zuzka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 ks Hermelín /pre 1 osobu
tymián čerstvý alebo sušený
červené korenie celé
štipka soli
štipka sušeného cesnaku
olivový olej


Príprava

1. Hermelín vložíme do malej zapekacej misky vytretej kvapkou olivového oleja. Vrch syra 3x priečne narežeme, posypeme rozdrveným červeným korením, soľou, sušeným cesnakom a tymiánom. Pokvapkáme olivovým olejom.

2. Pečieme v predhriatej teplovzdušnej rúre pri teplote 180 stupňov cca 10-15 minút.

Podávame s čerstvým pečivom alevo so zeleninovým šalátom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Plnená dvojfarebná mäsová roláda
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Coleslaw šalát
Cícerová nátierka
Kuracie rezančeky
Jemne pálivá domáca klobása
Znojemský guláš I.
Losos so švédskou omáčkou
Stredomorská krémová paradajková polievka
Zemiakový šalát so slaninkou a uhorkou