Ohnivá panvica

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200g bravčového pliecka
400g kuracích rezňov
200g klobásky
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 plechovka fazule v chilli omáčke
4 stredné cibule
6 strúčikov cesnaku
200 g šampiňónov (alebo plechovka sterilizovaných)
50 ml olivového oleja
2 chilli papričky
1 pór
100 ml piva
1 kelímok strúhaného chrenu
soľ
mleté čierne korenie


Príprava

1. Mäso pokrájame na rezance, klobásku na tenké kolieska, šampiňóny očistíme a pokrájame na kúsky, papriky zbavíme jadier, nakrájame na prúžky, cesnak a cibuľu nakrájame na malé kocky.

2. Na rozpálenom oleji opražíme klobásku a mäso, vyberieme na tanier. Do výpeku dáme nakrájanú cibuľu a cesnak , pridáme papriky, šampiňóny a restujeme tak 3-5 minút. Potom vložíme späť mäso, na kúsky nakrájené chilli papričky alebo lyžičku chilli korenia, podlejeme pivom a pár minút dusíme.

3. Pridáme plechovku fazule (podľa potreby i s trochou nálevu) a prehrejeme. Okoreníme podľa chuti. Podáváme ozdobené tenkými kolieskami póru a posypané čerstvo nastrúhaným chrenom.

Přílohy: hranolky, americké zemiaky alebo pečivo.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Zelené rezance so šampiňónmi
Smotanová torta – malá
Cuketa zapečená s mäsom a paradajkami
Výživa
Vyprážané tofu s bielym jogurtom
Krehký chlebíček s pomarančovou kôrou
Horúca čokoláda - silná
Koktail - Sapphire Martini
Taštičky so slivkovým lekvárom
Toasty na anglický spôsob