Maďarská nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

12 trojuholníkov syra
400 g mäkkej salámy
4 sterilizované uhorky
1 cibuľa
2 feferónky
2 PL octu
4 PL kečupu
1 PL ľehkej majonézy
čierne korenie
soľ


Príprava

Kečup, ocot, korenie a soľ privedieme do varu a necháme vychladnúť. Salámu, syr, feferónky, cibuľu a uhorky zomelieme na mäsovom mlynčeku. Vmiešame kečupovú zmes a majonézou. Dôkladne premiešame. Natierame na hrianky alebo pečivo, môžeme použíť na zdobenie jednohubiek. Nátierka nie je vhodná pre deti, nakoľko je dosť pikantná!!!




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Syrové fašírky
Čínska polievka
Kačica na pomarančoch
Niva v šunke a v cestíčku
Pstruh na liptovský spôsob
Lístkové špirálky
Koktail - Vodka-tonic
Chutný bazový sirup
Zapekané zemiaky so syrom
Slivkové knedle so strúhankou