Kávové rohlíčky s bielou polevou

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

350 g strúhaných vlašských orechov
300 g práškového cukru
50 g hladkej múky
50 g strúhaného kokosu
50 g strúhaných piškót
3 väčšie vajcia
Maslový krém s kávou, biela cukrárenská poleva a rozpustená čokoláda.


Príprava

1. Z uvedených surovín spracujeme cesto, rozvaľkáme ho na hrúbku asi 5 mm a vykrajujeme rohlíčky. Pečieme ich na plechu vyloženom papierom na pečenie pri teplote 160-170°C 8-10 minút.

2. Na upečené vychladnuté rohlíčky nastriekame ozdobnou trubičkou kávový krém a dáme do chladničky stuhnúť.

3. Potom namáčame rohlíčky do rozpustenej bielej polevy a po stuhnutí ich ozdobíme pásikmi rozpustenej čokolády.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Fašírka so syrom a pšenom
Kysnuté koláče s jablkovou náplňou
Znojemský guláš II.
Pečené kačacie prsia s dusenou hruškou
Rozprávková torta
Trenčianska višňová torta
Piškótová roláda s malinovou šľahačkou
Galette des Rois - trojkráľový francúzsky koláč
Teplý šalát s hubami
Špagety s bazalkovým pestom