Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kuracie stehná s medom
Bábovka bez vajec a bez mlieka
Kačica na pomarančoch
Pečené kura
Cesnaková nátierka s tymiánom a brusnicami
Gazdovská polievka
Sabolčská makovo-jablková torta
Jelení guláš
Rybacie plátky na balkánsky spôsob
Krehký chlebíček s pomarančovou kôrou