Hermelínová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

2 Hermelíny
100 g mäkkej salámy
2 varená vajcia
1 cibuľa
2 sterilizované uhorky
1 malá tatárska omáčka
1 malá majonéza
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Syr, salámu, vajcia, cibuľu a uhorky pomelieme alebo najemno nakrájame.

2. Pridáme tatársku omáčku, majonézu a dobre premiešame. Necháme chvíľu v chladničke odležať.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Encián (syr s bielou plesňou) v lístkovom ceste
Nepečená jablková torta
Včelie bodnutie
Farizejská káva
Pečená kačka s pomarančom a zázvorovou cibuľou
Carbonara – talianske cestoviny
Hovädz​í​ strogano​v​
Horúca čokoláda s mliekom
Orechovo-kávový zákusok
Vaječný punč s rýnskym vínom