Čertova nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 veľký údenáč alebo údená makrela
50 g majonézy
2 natvrdo uvarená vajcia
1 sladkokyslá uhorka
1 kopcovitá PL sterilizovanej papriky v oleji
kúsok cibule
horčica
citrónová šťava
soľ podľa chuti


Príprava

Rybu pozorne vykostíme, zbavíme kože a mäso spolu s vajcami, cibuľou a odkvapkanou paprikou zomelieme.
Zmes spojíme s majonézou, pridáme na kocky nakrájanú uhorku, ochutíme horčicou, citrónovou šťavou a soľou. Necháme chvíľu postáť.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Mäso dvoch vôni a chutí
Pomarančové kurča s mandľami
Bravčová roláda plnená jablkami a slivkami
Domáce Rafaelo
Višňové rezy s ovsenými vločkami
Plnený baklažán s bravčovým mäsom
Obložená žemľa
Horúca čokoláda s kávou
Bravčová krkovička s rozmarínom
Plzeňská štrúdla