Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Carbonara – talianske cestoviny
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
bazalka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
|
ohodnoť!
Prísady
50 dkg cestovín (farfalle, penne, makaróny, špagety…)
8 plátkov oravskej slaniny
4 vajcia
5 dkg strúhaného parmezánu
3 dl šľahačkovej smotany
soľ
mleté čierne alebo biele korenie
Príprava
1. Slaninu pokrájame na rezance a usmažíme.
2. Vidličkou rozšľahané vajcia pomiešame so smotanou, syrom a slaninou.
3. Primiešame uvarené cestoviny a všetko spolu varíme na miernom ohni ešte asi 1 minútu, kým nám omáčka nezhustne. Ihneď podávame.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Knedle kysnuté
Čokoládové buchtičky
Zemiakový šalát so slaninou
Cukety plnené mletým mäsom
Pikantná rybacia nátierka
Hruškový závin so slivkami
Cibulová polievka s taštičkami a nivou
Kuracie prsia plnené so šušenými paradajkami a balkánskym syrom
Ženevské zapekané zemiaky
Syrové trubičky
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky