Bryndzová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

125 g masla
250 g bryndze
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
100 g taveného syra napr. Karička
1 PL tatárskej omáčky


Príprava

1.Vymiešame maslo, syr a bryndzu.

2.Pridáme na drobno posekanú cibuľu, roztlačený cesnak a tatársku omáčku. Všetko dobre premiešame. Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Francúzske zemiaky
Mexické zemiaky s fazuľou
Zapekané kuracie kúsky
Panenka s rumovou omáčkou s ružovým korením
Indický guláš
Čokoládová torta bez vajec
Chutné obložené sendviče a la Iva
Syrové slimáky
Uhorkový šalát
Toskánska zeleninová polievka