500 g bravčového karé
500 g paradajok
250 g cibule
4 PL oleja
2 PL sójovej omáčky
1/8 l mäsového vývaru
soľ
mleté čierne korenie
Príprava
1. Mäso pokrájame na 2 cm plátky. Ošúpanú cibuľu pokrájame na tenké kolieska.
2. Vo veľkej panvici rozpálime trochu oleja. Po malých porciách na ňom za stáleho miešania prudko opečieme mäso i cibuľu. Preložíme do sitka a celú procedúru opakujeme s ďalšou porciou mäsa i cibule.
3. Šťavu, sójovú omáčku a vývar prilejeme k výpeku, osolíme a okoreníme. Pridáme mäso s cibuľou a pomaly dusíme (asi 10 minút).
4. Paradajky sparíme, ošúpeme, pokrájame na plátky a na 2 minúty pridáme k mäsu. Dochutíme a hneď podávame.